dijous, 5 de juny del 2014

Estimulació musical: Formació per a centres i cursos per a famílies

Un dels programes de més èxit de Musicoteràpia Garraf és, sens dubte, el de “MÚSICA EN FAMÍLIA” en el què des del mes d’octubre hi han participat al voltant d’una seixantena de famílies en els seus diferents formats (setmanal, quinzenal o mensual).

Aquests cursos d’estimulació musical en l’etapa 0-3 anys es duen a terme a Vilanova i la Geltrú (Escola Musicàrea), Cubelles (Centre Era d’Aquari), El Vendrell (Centre Somriu) i Castelldefels (a nivell particular per a un grup de famílies). Per al curs 2014/15, està previst dur-los a terme, també, al centre Tata Inti, al barri de Sants de Barcelona.

D’altra banda, el proper dilluns 9 de juny s’oferirà la formació “L’ESTIMULACIÓ MUSICAL A L’ESCOLA BRESSOL” a l’Escola Bressol Marta Mata de Banyeres del Penedès: una sessió teòrico-pràctica a càrrec de Raül Planas per a les educadores del centre, en la què hi prendran part també els nadons i nens de l’escola.

Possibles centres interessats en rebre aquesta FORMACIÓ així com en incloure un SERVEI D’ESTIMULACIÓ MUSICAL PRIMERENCA en la seva oferta (fent tallers esporàdics o bé de manera periòdica, setmanal, mensual, etc), es poden posar en contacte a través de mtgarraf@gmail o bé trucant al 637977250 per a demanar informació sense compromís.

Famílies interessades en inscriure’s als diferents CURSOS que oferirem el curs 2014/15 tenen l’oportunitat de venir a fer una prova GRATUÏTA en algunes de les sessions programades durant aquest mes de juny a Vilanova, Cubelles i El Vendrell. El tastet gratuït al centre Tata Inti de Barcelona s’oferirà el 26 d’agost.


Vídeos i articles sobre estimulació musical primerenca i musicoteràpia en general es poden trobar en aquesta pàgina.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada